Akciós termékek

Sonother Combi

Sonother Combi
Cikkszám: OE309
Készlet információ: 2 - 3 Nap
Fogyasztói ár: 614,680 Ft
Nettó ár: 484,000 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlistára

A készülék jellemzői:

- Folyamatos és modulált ultrahang-kibocsátás
- Víz alatti kezelésre is alkalmasan
- 6 féle diadinamikus hullámformájú elektrotherápiás funkció
- Automatikus kontaktusellenőrzés
- Programozható működés
- Nagyméretű folyadékkristályos kijelzőfelület
- Egyszerű kezelhetőség
- Könnyű tisztíthatóság

Műszaki adatok:

Hálózati feszültség: 230V 50/60Hz
Teljesítményfelvétel: 30VA
Érintésvédelmi osztály: II.
Ultrahangteljesítmény: 0 - 3 W / cm2
Frekvencia: 1 MHz
Moduláció: 1/5, 1/10 arány
Kezelőfej: 4.2 cm2
Kezelőáram intenzitás: (25) 50 mA
Kezelési idő: 1...30 perc
Méretek: 35x250x110mm

A készülék kórházakban, fiziotherápiás rendelőkben, orvosi magánrendelőkben és minden olyan helyen kiválóan alkalmazható, ahol a fiziotherápiás kezelésfajtákon belül ultrahangtherápiára, diadinamikus kezelésekre, illetve a kettő kombinációjára van szükség. Az utrahangtherápia széles körben alkalmazott a gyógyászatban, különböző rehabilitációs kezelések, reumatológiai betegségek, valamint egyes gyulladásos megbetegedések esetén alkalmazzák sikeresen. A ké-szülék 1 MHz frekvenciájú ultrahang kibocsátására alkalmas. Az alkalmazott frekvencia, és a moduláció időzítése nagy pontosságú. A készülék által szolgáltatott diadinamikus kezelőáram az ultrahangos kezelőfejen megjeleníthető, egyidejű ultrahang és elektrotherápiás kezelés megvalósításaként.
A készülék az orvosi gyakorlatban legtöbbet használt, és ultrahangkezeléssel való kombinációként leginkább alkalmazott diadinamikus kezelőáramokat szolgáltatja. Hatféle jelforma választható:
Galvánáramú kezelés
DF, MF, LP, CP jelalakok
URS jelforma
A diadinamikus jelalakokhoz bázis egyenáram adható. A kezelőelektródák nem megfelelő kontaktusa, vagy a pácienskör szakadása esetén a készülék a kezelőáramot kikapcsolja, helyes kontaktus esetén automatikusan visszakapcsolja. A készülék kezelése a sokféle összetett funkció el-lenére egyszerű, mivel a kijelzőn csak az éppen használt funkcióhoz tartozó elemek jelennek meg. Az alkalmazott grafikus kijelzések szemléletessé és áttekinthetővé teszik a készülék használatát. A rugalmasan kezelt billentyűfunkciókból adódóan mindössze négy billentyű elegendő a készülék teljes kezeléséhez.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: